Koetteko usein välähdyksiä? Ei se mitään, minäkin vain silloin tällöin. Mutta kun se tapahtuu, on kuin maailman kirkkain valoilmiö osuisi silmiemme eteen.
Joskus koen, kuin aivoihin joku sytyttäisi lampun. Sitä sanotaan älynväläykseksi. Kun ymmärtää jotain, jonka on nähnyt kauan silmiensä edessä, mutta ei ole ymmärtänyt mikä se on. Silmät ovat avautuneet,ja asiat selviytyvät yhtäkkiä kuin ne olisi jo aikoja sitten olleet selvä asia.
Joissakin jännityselokuvissa, jossa etsitään rikollista, polisiit tai etsivät kokevat tällaisen väläyksen ja sen voi nähdä heidän silmistään. Samoin jos lukee kirjaa, voi kuvitella päähenkilön keksivän asian samaan aikaan lukijan kanssa tai hänen jälkeen. Saisimme ihmisinä antaa aivoillemme paljon tekemistä ja niiden ansaitsemaa huomiota.  Sekä lakata aliarvioimasta tai tuhlaamasta niitä. mikäli näin meille on väitetty. Aluksi se saattaa ärsyttää, mutta on siitä hyötyä kun sen hyväksyy, että jokaisella on aivoissa potentiaalia.  On myös viisasta olla josksu tyhmä, sillä silloin oppii uusia asioita, kun ei esitä kaikkitietäväistä. Viisas on se, joka tietää ettei tiedä mitään.