Rauhallista Kristuksen syntymäjuhlaa ja tulevaa vuotta 2008.

Muistakaa lähimmäisiä lähellä ja kaukana, välttäkää perheriitoja, liikaa juomista, ei siitä saa kuin kamalan krapulan ja huonon olon sekä mahdollisesti yön putkassa. 
Jos tuntuu että nyt on oltu neljän seinän sisällä liian kauan samassa seurassa, mikä estää lähtemästä ulos kävelylle nauttimaan luonnosta ja sen rauhasta.
Se on takuuvarma tapa välttää riita vanhoista, jo moneen kertaan käsitellyistä aiheista tai niistä, joita ei ole käsitelty. Joulu on ilon juhlaa, ei kärsimystä. Ei silloin kannata tuhlata aikaa riitelyyn, vaan sovinnon tekoon ja hyvän muistamiseen. Kuulostakoon teistä vaikka miten kliseiseltä
jouluhössötykseltä, niin näin se vaan on. Antakaa itsellenne, lapsillenne, poliiseille ja Suomelle
unohtumaton joululahja. Älkää juoko itseänne ylettömään humalaan, olkaa vanhempia lapsillenne, kavereita sisaruksillenne, puolisoita toisillenne, älkää lyökö toisen sielua vastaan ja rakastakaa toisianne. Tämä voi olla turhaa turinaa tai sitten ei, mutta tehdään parhaamme. Se on meistä kiinni. Ja muista, vaikka et olisikaan uskova tai joulusta pitävä ihminen, salli muiden olla sitä, se ei ole sinulta pois. Kai sinäkin toivoisit jonkin kauniin hetkesi olevan rauhallinen ja että saisit olla rauhassa. Älkää jättäkö ketään vastoin tahtoansa yksin, jos hänellä ei ole ketään. Jos tiedätte jonkun pyytäkää vieraaksi. Se on kuin tulisi Joulun sanoman tuoja. Sellainen perinnekin on että katetaan joulupöytään yksi ylimääräinen paikka Kristus-lapselle.