1216192.jpg

Ei vaineskaan. Kun oli auto huollossa, niin häkit oli sen aikaa sisällä.

Tähän muuten kuuluu kaksi punaista kassia johon voi sulloa koirien tavarat ja kaksipuolinen peite. Ostimme Mustista ja Mirristä, mutta en tiedä onko niitä enää. Koiramme ovat muuten hyvin tottuneita häkkiin. Ensimmäinen häkki johon ne kummatkin sovussa mahtuivat, ostettiin 2005 Auran näyttelystä ja se meillä on tällaisena sisähäkkinä koirilla. Se on kevythäkki myös ja sininen väriltään. Vaan ahtautuu ne seuran puutteesta samaan häkkiin näissäkin. Tuo turvallisuuden tunnetta. Mutta koirat järsi siitä sinisestä häkistä vetoketjun rikki, niin sitä emme ota enää matkoille mukaan. Koirat olivat silloin nuorempia.
Ne on hyvin tottuneet häkkeihin autossa. Hyvä että muistaa koiria matkassa olevankaan, eivät turhia hauku tai pompi. Mutta heti kun auton vauhti hiljenee, koirat ravistelevat karvansa järjestykseen.
Ja sitten kun auton takaluukku aukaistaan ja häkin ovi, niin nämä on tottuneet siihen, että laitan hihnan kiinni. Eivät hyppää tielle ilman lupaa sieltä. Olen niihin oikein tyytyväinen.  Onpa kestänyt. Mutta kyllä me niitä pitkillä matkoilla usein käytämme pissalla ja jaloittelemassa. Nytkin kun ajoimme joulun alla ja sen jälkeen yhteensä 2000 km autolla niin oltiin yötä ja ajettiin kahdessa päivässä ja joka kerta kun jaloittelimme, niin koiriakin käytimme ulkona.