Huomenna on itsenäisyyspäivä. Edellisenä olimme Turussa ja meillä oli ystäviä juhlistamassa ja katsomassa televisosta  Linnan juhlien vastaanottoa. Emme ole vielä päättäneet, miten juhlistamme huomista, mutta ainakin jos olen terve, (olen flunssassa) lähden mieheni kanssa liturgiaan.
Minulle iskee  aina stressin jälkeen flunssat. Kun kiire laukeaa.

Etsimme tässä vähän aikaa sitten edullisempaa asuntoa. Ja hieman isompaa ja halvempaa. Löysimme sen. Hyvin on silti koirat tähän reagoinut, toisaalta sen selittää varmasti se, että ne ovat tottuneet muuttamaan meidän kanssa. Löysimme 75 neliön kokoisen ja muovilattiapäällysteisen asunnon. Koirat ovat kuitenkin huomanneet, että me olemme edelleen mukana ja siihen ne ovat tyytyväisiä. Dorista ja Milliä olemme kieltäneet haukkumasta ihan kaikkia ääniä. Ovat ne uskoneet. Milli ja Doris leikkivät taas yhdessä enemmän. Ainoa mihin ne saa reagoida haukkumalla on, kun tulee vieraita. Mutta kyllä tässä talossa koiria riittää, ja muutkin haukkuvat. On kavereita ainaskin.
Ja hissiin menevät kiltisti, eivät yhtään pelkää. Tosin varovasti kuljetaan kun on liukas lattia alakerrassa ja ulkona liukkaalla kelillä. Koirilla on niin kauan  hyvä olla, kun ne saa ruoan ajallaan, lenkin ja myös saavat leikkiä keskenään. Ja kun vielä emäntä hieroo oppimillaan nikseillä. Niin koulutuksesta on enää 2 kurssia jäljellä ensi vuoden puolella sekä käytännön ja teorian koe lopuksi. Sitten olen käynyt koirahierojan ammattiin johtavan koulutuksen. Kaksi koetta, mitä on ollut, on läpäisty. Ensi kurssilla onkin paljon asiaa, ja edellisellä oli myös.

Tässä teille aikaan sopivia Suomemme-kuvia
2120170.jpg2120178.jpg1965268.jpg